osCommerce - e-handel

 

OScommerce Cascade

 

Bellcom tilbyder online butikker baseret på osCommerce. Bellcom lægger vægt på at kunden opnår fordelene ved et gennemprøvet og omfattende standardsystem sammen med en helt unik identitet der sikrer interesse og genkendelse hos butikens kunder.

Vi har arbejdet med osCommerce i mange år og har erfaring med helt enkle butikker såvel som store komplekse med integrationer i øst og vest og med vedvarende og løbende videreudvikling.

osCommerce er en Open Source baseret online shop / e-commerce løsning der er gratis tilgængelig under "the GNU General Public License". Det betyder at man frit må bruge den og at der er mange der bidrager til at systemet vedligholdes og videreudvikles med ny funktionalitet som man også kan tage i brug uden at skulle betale licens.

osCommerce indeholder en bred pallette af out-of-the-box online shopping funktionalitet der tillader at vi kan opsætte, drive og vedligeholde din online butik med minimum indsats og uden licensomkostninger og begrænsninger.

osCommerce er konsolideret ved verdens største community for en e-handelsløsning bestående af mere end 140,800 butiksejere og udviklere på verdensplan. Forbedringer og udvidelser tilkommer dagligt og der er for tiden mere end 4,000 tilgængelige add-ons som er udviklet af medlemmer af community'et med henblik på at udvide funktionaliteten i en web-butik og siden stillet til rådighed for alle.

Mere end 12,600 online butikker har frivilligt meldt sig til "live shops" sektionen på osCommerce.com.

 

Eksempler på skræddersyede butikker Bellcom har udviklet:

 

www.bolius.dk

www.jv.dk

www.office2office.dk

www.ugrip.dk

www.lundorf.com

www.teadrops.dk

www.lasensa.dk

www.just-business.dk

 

 

Bellcom tilbyder osCommerce på 3 forskellige service linier for Hosting: 

Tilbage til produkter [her]

Læs mere om service linier [her]

 

 

Interessante links 

www.oscommerce.dk

www.oscommerce.com

 

 

Ring til os og hør hvordan vi gør dine ideer til virkelighed!


Ring til os på telefon: 7026 0085 eller send en email til: salg@bellcom.dk