Free Starter

Sæt dig selv i føresædet fra dag ét

Free Starter er til dig der gerne vil bygge din forretning på populære og velgennemprøvede forretningssystemer og som samtidig gerne vil sikre et sundt afkast af din investering.

Free Starter er et koncept der grundlæggende er basseret på 4 særdeles slagkraftige IT-løsninger som tilsammen udgør en solid platform for enhver mindre nystartet virksomhed, og for mange også langt ud i fremtiden.

Ovenpå disse 3 løsninger har vi sammensat et serviceprogram der hjælper dig effektivt igang med en minimal investering men som kan udvides i takt med at aktivitets niveauet i virksomheden stiger og dermed behovet for service, individualisering, integration mm.

Alle 3 løsninger er helt gratis. Så initial investeringen begrænser sig til 499 kr. pr system som dækker at systemet bliver installeret og idriftsat så du kan komme godt igang.

Sugar CRM

Sugar CRM er et virkelig godt kundekartotekssystem. Med Sugar CRM får du et effektivt og brugervenligt værktøj til at holde styr på dine kunder, partnere, leverandører og alle dine aktiviteter. Et helt uundværligt værktøj for en professionel virksomhed.

Læs mere [Her]

Plexus CMS er et enkelt system til administration af din hjemme side. Vi har allerede lavet mere end 200 flotte hjemme baseret på Plexus. Du kan vælge mellem 10 flotte layouts til din hjemmeside og som Webmaster vedligeholder du let billeder og tekster på samme måde som i et tekstbehandlingssystem som f.eks. MS Word. Når du for brug for det kan systemet udvides med et væld af ekstra funktioner, som sms modul, weblog og meget mere.

Læs mere [Her]

Se lay-outs [Her ]

OScommerce

OScommerce er en af de mest anvendte internet butiks løsninger i verden. OSCommerce er lige så anvendelig til store butiker med meget trafik som til små nystartede som er på vej op. Den er enkel og overskuelig, både for dig og dine kunder. Den håndterer uden problemer 100vis af produkter, prislister og rabatter, køb med og uden login og meget mere. Du kan vælge imellem to forskellige layout og i takt med at din forretning udvikler sig kan vi udbygge den med kortbetaling, integration til varekataloger mm. og ændre layoutet så det bliver DIN helt specielle shop.

Læs mere [Her]

 

   

Med Free Starter får du ikke:

  • behov for at sætte dig ind i alle mulige it termer og fag slang
  • kæmpe investeringer til servere, netværk og styresystemer
  • Store regninger for løsning af problemer du ikke viste du havde

Med Free Starter får du:

  • En solid IT-platform for din virksomhed med minimum investering
  • En professionel service partner du kan vorkse med
  • Et komfortabelt forhold mellem investering og udbytte
  • Frihed til at fokusere på udviklingen af din forretning
  • Frihed til at vokse
  • Hvad du har brug for

Se flere detaljer [her]


Ring til os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

Ring på telefon: 2993 0008 eller send en email til: Salg@bellcom.dk