SMS-Marketing

Kom tættere på!

Det er altid billigere at sælge mere til en tilfreds kunde end at hverve en ny. En ny kunde er sjældent lønsom fra starten af. Det gælder om at beholde og udvikle relationen med kunden, helst sådan at kunden kommer ind i den øverste "gyldne femtedel".

Erfaringen viser at en femtedel af kunderne ofte står for fire femtedele af resultatet. Anvend Internettet og dit netsted til at udvikle dine kunderelationer. Det koster ikke meget, men det handler mere om holdning end om penge.
Ægte CRM er en individuel dialog med den enkelte kunde. Det er ikke let, men igennem din viden om kunden kan du bruge dit netsted til at opbygge et loyalitetsprogram. Dette er et nyt område indenfor markedsføring, og feltet er åbent for kreative tiltag.

Behandle kunderne som prospekter
Ofte har vi som kunder oplevet virksomheder som kurtiserer ikke-kunder for at hverve dem, med service og god behandling, får man ikke, hvis man allerede er kunde. Følgerne bliver at vi næste gang går til en konkurrent for at prospekt-særbehandling der. Internet gør det enkelt at skifte. Konklusionen er, at den som vil beholde sine kunder, må behandle dem lige godt som, eller bedre end ikke-kundene.

Ved at behandle dine kunder som prospekter risikerer du ikke at tage dem for givet. Du tvinges til kontinuerligt, at komme med nye måder til at belønne deres loyalitet. I længden er det kvalitet på service, support og produkter som tæller. Vær sikker på at hver kontakt du har med kunden er tilfredsstillende for kunden og derigennem forstærker relationen.

Hold dialogen levende gennem Direct Marketing
Hvis du ser på kunderne som prospekter, holder du dialogen levende. Direct marketing gennem web er en udmærket måde at gøre dette på. Brug e-mail, SMS-beskeder, nyhedsbreve og reserverede områder på websiderne til at holde relationen i live. Fortæl om nye produkter, giv gode produkttilbud og invitationer til arrangementer. Fortæl kunderne om alt dette før du går ud på det åbne markedet med det. Dermed føler de sig udvalgte og delagtige.

Standard eller designer SMS

Bellcom tilbyder både standard SMS-administration/gateway og løsninger der er mere eller mindre special tilrettede til bestemte formål. Herunder specielle konkurrence formål, udvidet event styring mm.

 

Interessante links

www.eclub.nu

Køb sms beskeder

Ring til os og hør nærmere om mulighederne for din virksomhed/organisation!

Ring på telefon: 7026 0085 eller send en mail til e-mail: janum@bellcom.dk