Jydske Vestkysten

Om det samarbejdet med Bellcom siger Per Gylling, JydskeVestkystens Udviklingschef - online:

”I vores videre udvikling af avisens Internetportal har vi brug for en samarbejdspartner der kender Internettet, som kan gå i dialog med os og se ny muligheder, og som har det faglige overskud til at implementere dem på kort tid. Det er det vi får hos Bellcom Open Source. Hos Bellcom har de en fantastisk indsigt i mulighederne på nettet, uden at de gør det til raketvidenskab. Det giver os den dynamik vi har brug for i en meget konkurrencepræget branche”

JydskeVestkysten samarbejder med Bellcom Open Source omkring videre udviklingen af nyhedportalen www.jv.dk

JydskeVestkysten var blandt de allerførste, der fik hjemmesider på Internettet. Det skete allerede i 1995, og siderne indeholdt alene oplysninger om virksomheden. "... bare et skilt på den elektroniske motorvej", som diverse datatidsskrifter lidt drillende kaldte det.

En egentlig nyhedsformidling på sitet kom først i gang i forbindelse med storkonflikten i foråret 1998. Konflikten gjorde det umuligt at udgive en trykt avis, men da avisens journalister ikke var i konflikt, blev der i stedet etableret nyhedsformidling via hjemmesiderne. Da et regeringsindgreb stoppede konflikten, fortsatte den elektroniske nyhedsformidling i behersket omfang, idet dagens forsideartikler og de bedste nyheder fra lokaludgaverne i kort form blev overført til hjemmesiderne. I 1998-2000 skiftede JydskeVestkysten så at sige alt sit it-udstyr ud og fik dermed langt bedre muligheder for også at være regionens nyhedsformidler på Internettet. I 2000 oprettede avisen en egentlig webredaktion og samme år passeredes 100.000 sidevisninger på en uge. Antallet af unikke brugere var godt 8000 pr. uge.

I årene efter har nyhedsformidlingen udviklet sig fra at være stort set alene overførsler af artikler fra den trykte avis til at være et selvstændigt nyhedsmedium.

Mediehusets mere end 130 journalister afleverer dagen igennem korte nyhedstelegrammer, der straks lægges ud på hjemmesiderne. Hjemmesiderne administreres i en medieversion af CMS'et XOOPS som drives af Syddanske Mediers internetafdeling.

Videreudviklingen der er nødvendig for at vedligeholde www.jv.dk´s status som en af danmarks mest populære Internetportaler sker kontinuerligt i tæt samarbejde med Bellcom Open Source der stiller testsudstyr og kompetancer til rådighed.

Økologisk og ganske enkelt

Bellcom Open Source ApS har mere end 10 års bred erfaring inden for webbaserede løsninger til markedsføring, kommunikation og dokumentation. De løsninger, vi udvikler for dig, er open source. Det giver jer uovertruffen effektivitet, fleksibilitet og uafhængighed.

Vi har i de sidste par år har vi også haft et særligt fokus på udviklingsprocesserne. Det har ført til et "Lean" koncept, der sikrer at der skabes maksimum værdi i processen.

Kombinationen af de allerbedste Open Source systemer og en effektiv udviklings- og implemeterings-metodik giver Bellcoms kunder adgang til avancerede løsninger der er udviklet i en meget høj kvalitet, i en konkret proces og indenfor reducerede og forudsigelige budgetrammer.

Vi betegner vores fokus som ”økologisk“, fordi vi kun leverer bæredygtige, resultatskabende løsninger – udviklet på indsigt i jeres forretning, med respekt for jeres krav på individualiseret service i verdensklasse og uden fordyrende tilsætningsstoffer.