Ny bog om Internetretten

Bogen er velegnet for både jurister og praktikere, som ønsker en generel indføring i emnet. Bogen er tilrettelagt som en lærebog, der også kan læses af ikke-jurister. Registre, krydshenvisninger ogfodnoter gør desuden bogen velegnet som opslagsværk for jurister, der beskæftiger sig med internetretten.

 

Bogen er blevet til i samarbejde mellem de juridiske miljøer på Copenhagen Business School,Aarhus Universitet og Aalborg Universitet.Mere information på www.internetretten.dk , hvor man bl.a. kan se indholdsfortegnelsen samt læse bogens første kapitel.

 

Bogen er udgivet på Ex Tuto Publishing, som er et mindre dansk forlag, der hjælper forfattere med selv at udgive egne bøger. Bøgerne udgives for forfatterens egen regning og risiko – til gengæld får forfatteren hele overskudet. Forfatterne beholder alle rettigheder til deres værker og kan således selv tillade kopiering eller lægge hele eller dele af værket ud på internettet. Bogen er sat ved brug af OpenOffice.org, som er en gratis, open source office pakke. To af forlagets tidligere udgivelser er lagt ud til fri afbenyttelse på internettet under en Creative Commons licens. Mere information på www.extuto.com.