Open source mangler fodfæste

Computerworld skriver om at Open Source mangler fodfæste.Hvilket nok er sandt i Danmark og set som en helhed (alle typer it). Men ser man på internettet har Open Source en meget stor udbredelse. Og er rimeligt udbredt også i erhvervslivet. Hvad vores egen kunde refference liste kan vidne lidt om.

Bellcom vil gerne kort kommentere på artiklen, og understrege at den vigtigste parameter for alle erhvervsvirksomheder til at benytte Open Source er at man ikke er bundet til nogen leverandør. Hvis din Open Source leverandør ikke svarer på dine henvendlerser eller i er blevet uenige, så ringer du bare til Bellcom og beder os om at overtage driften og udviklingen af din løsning. Sådan.

Jeg har selv været med til at drive windows frem i de hedengangne dage, samt været konsulent på systems management systemer til både windows, unix og linux systemer. Det var de samme barierer man stødte på dengang med windows 2.0 og 3.11 som i dag. Med den ene forskel at der ikke fandes et defacto monopol som Microsoft til at hindre udbredelsen.  

Men læs artiklen, det er tankevækkende at vi i DK er et rent Microsoft land. Er det fornuft eller vane der styrer dette ?

Artikel: http://www.comon.dk/index.php/news/show/id=35791

HUSK: Bellcom leverer også Open Source løsninger til kontoret eller bistår dig med dine andre open source programmer, såsom Firefox, Openoffice osv.